Деца подготвителна група (род.2004) - Футбол 11:
Плевен - Междуобластна група 2016/17

| Таблица с резултати |

Кръгове: | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 |
     | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

              Актуални мачове:

30 април 2017, неделя, 11:00 ч / XII кръг:
Чавдар (Троян) - Левски 2007 (Левски)           - 
Спартак (Плевен) - Гунди (Плевен)             - 
Спартак 1919 (Плевен) - Бенковски (Тетевен)        - 

              Класиране:

                    М  П  Р  З  ГР   Т

 1. Левски 2007 (Левски)        7  6  1  0  48:8  19
-------------------------------------------------------------------
 2. Спартак 1919 (Плевен)        6  5  1  0  54:3  16
 3. Спартак Плевен (Плевен)       6  4  0  2  15:17  12
 4. Чавдар (Троян)           6  3  0  3  15:22  9 [1 0 0 3:0 3]
 5. Бенковски (Тетевен)         7  3  0  4  21:28  9 [0 0 1 0:3 0]
 6. Мизия 2005 (Кнежа)         8  1  0  7  5:52  3 [1 0 1 3:2 3]
 7. Гунди (Плевен)           8  1  0  7  4:32  3 [1 0 1 2:3 3]

              I кръг

18 септември 2016, неделя, 11:00 ч:
Спартак 1919 (Плевен) - Чавдар (Троян)          10:0 
Левски 2007 (Левски) - Мизия 2005 (Кнежа)         8:0 
Гунди (Плевен) - Бенковски (Тетевен)           отложен 
26 октомври 2016, сряда:
Гунди (Плевен) - Бенковски (Тетевен)           0:3 * 
* - предполагаема дата.
Спартак Плевен (Плевен)                  почива

              II кръг

25 септември 2016, неделя, 11:00 ч:
Чавдар (Троян) - Бенковски (Тетевен)           3:0 сл. 
Мизия 2005 (Кнежа) - Гунди (Плевен)            0:2 
Спартак 1919 (Плевен) - Спартак Плевен (Плевен)      6:0 
Левски 2007 (Левски)                   почива

              III кръг

2 октомври 2016, неделя, 11:00 ч:
Спартак Плевен (Плевен) - Чавдар (Троян)         3:1 
Левски 2007 (Левски) - Спартак 1919 (Плевен)       2:2 
Бенковски (Тетевен) - Мизия 2005 (Кнежа)         8:0 
Гунди (Плевен)                      почива

              IV кръг

9 октомври 2016, неделя, 11:00 ч:
Чавдар (Троян) - Мизия 2005 (Кнежа)            7:0 
Спартак 1919 (Плевен) - Гунди (Плевен)          10:0 
Спартак Плевен (Плевен) - Левски 2007 (Левски)      0:4 
Бенковски (Тетевен)                    почива

              V кръг

16 октомври 2016, неделя, 11:00 ч:
Левски 2007 (Левски) - Чавдар (Троян)           9:2 
Гунди (Плевен) - Спартак Плевен (Плевен)         1:3 
Бенковски (Тетевен) - Спартак 1919 (Плевен)        1:12 
Мизия 2005 (Кнежа)                    почива

              VI кръг

23 октомври 2016, неделя, 11:00 ч:
Спартак 1919 (Плевен) - Мизия 2005 (Кнежа)        14:0 
Спартак Плевен (Плевен) - Бенковски (Тетевен)       7:4 
Левски 2007 (Левски) - Гунди (Плевен)           8:1 
Чавдар (Троян)                      почива

              I кръг - отложен мач

26 октомври 2016, сряда:
Гунди (Плевен) - Бенковски (Тетевен)           0:3 * 
* - предполагаема дата.

              VII кръг

30 октомври 2016, неделя, 11:00 ч:
Гунди (Плевен) - Чавдар (Троян)              0:2 
Бенковски (Тетевен) - Левски 2007 (Левски)        2:6 
Мизия 2005 (Кнежа) - Спартак Плевен (Плевен)       1:2 
Спартак 1919 (Плевен)                   почива

              VIII кръг

2 април 2017, неделя, 11:00 ч:
Чавдар (Троян) - Спартак 1919 (Плевен)          отложен 
Мизия 2005 (Кнежа) - Левски 2007 (Левски)         1:11 
Бенковски (Тетевен) - Гунди (Плевен)           3:0 
Спартак Плевен (Плевен)                  почива

              IX кръг

9 април 2017, неделя, 11:00 ч:
Бенковски (Тетевен) - Чавдар (Троян)           отложен 
Гунди (Плевен) - Мизия 2005 (Кнежа)            0:3 сл. 
Спартак Плевен (Плевен) - Спартак 1919 (Плевен)      отложен 
Левски 2007 (Левски)                   почива

              X кръг

16 април 2017, неделя, 11:00 ч:
Чавдар (Троян) - Спартак Плевен (Плевен)          - 
Спартак 1919 (Плевен) - Левски 2007 (Левски)        - 
Мизия 2005 (Кнежа) - Бенковски (Тетевен)          - 
Гунди (Плевен)                      почива

              XI кръг

23 април 2017, неделя, 11:00 ч:
Мизия 2005 (Кнежа) - Чавдар (Троян)            - 
Гунди (Плевен) - Спартак 1919 (Плевен)           - 
Левски 2007 (Левски) - Спартак Плевен (Плевен)       - 
Бенковски (Тетевен)                    почива

              XII кръг

30 април 2017, неделя, 11:00 ч:
Чавдар (Троян) - Левски 2007 (Левски)           - 
Спартак Плевен (Плевен) - Гунди (Плевен)          - 
Спартак 1919 (Плевен) - Бенковски (Тетевен)        - 
Мизия 2005 (Кнежа)                    почива

              XIII кръг

7 май 2017, неделя, 11:00 ч:
Мизия 2005 (Кнежа) - Спартак 1919 (Плевен)         - 
Бенковски (Тетевен) - Спартак Плевен (Плевен)       - 
Гунди (Плевен) - Левски 2007 (Левски)           - 
Чавдар (Троян)                      почива

              XIV кръг

14 май 2017, неделя, 11:00 ч:
Чавдар (Троян) - Гунди (Плевен)              - 
Левски 2007 (Левски) - Бенковски (Тетевен)         - 
Спартак Плевен (Плевен) - Мизия 2005 (Кнежа)        - 
Спартак 1919 (Плевен)                   почива

Таблица с резултати
------------------------------------------------------------------------- 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ------------------------------------------------------------------------- 1. Левски 2007 (Левски) XXX 2:2 -:- 9:2 -:- 8:0 8:1 2. Спартак 1919 (Плевен) -:- XXX 6:0 10:0 -:- 14:0 10:0 3. Спартак Плевен (Плевен) 0:4 -:- XXX 3:1 7:4 -:- -:- 4. Чавдар (Троян) -:- -:- -:- XXX 3:0* 7:0 -:- 5. Бенковски (Тетевен) 2:6 1:12 -:- -:- XXX 8:0 3:0 6. Мизия 2005 (Кнежа) 1:11 -:- 1:2 -:- -:- XXX 0:2 7. Гунди (Плевен) -:- -:- 1:3 0:2 0:3 0:3* XXX ------------------------------------------------------------------------- нагоре