Деца подготвителна група (род.2009) - Футбол 11:
« Велико Търново - Зонална група 2021/22 »

| Таблица с резултати |

Кръгове: | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 |
     | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |

              Класиране:          

                    М  П  Р  З  ГР   Т

1. Лато (Алеково) 6 5 1 0 19:4 16 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2. Етър ВТ (Велико Търново) 6 5 0 1 34:9 15 3. Лайтс (Велико Търново) 7 4 1 2 22:13 13 [0 1 0 2:2 1, 2 гола на чужд терен] 4. Ботев (Враца) 6 4 1 1 23:10 13 [0 1 0 2:2 1, 0 гола на чужд терен] 5. Монтана 1921 (Монтана) 6 3 0 3 20:19 9 [1 0 0 4:2 3] 6. Фортуна (Плевен) 7 3 0 4 26:16 9 [0 0 1 2:4 0] 7. Янтра 2019 (Габрово) 5 2 0 3 5:17 6 8. Спартак (Плевен) 6 1 1 4 13:29 4 9. Локомотив (Горна Оряховица) 5 1 0 4 12:29 3 10. Ботев (Дебелец) 6 0 0 6 5:33 0
Бележки - Янтра 2019 (Габрово) играе домакинските си мачове на ст."Априлов" в Габрово. I кръг 17 септември 2021 г., петък, 14:00 ч: Етър ВТ (Велико Търново) - Ботев (Дебелец) 10:0 Спартак (Плевен) - Фортуна (Плевен) 3:7 Ботев (Враца) - Лайтс (Велико Търново) 2:2 Локомотив (Горна Оряховица) - Монтана 1921 (Монтана) 3:6 Лато (Алеково) - Янтра 2019 (Габрово) 6:0 II кръг 24 септември 2021 г., петък, 14:00 ч: Ботев (Дебелец) - Янтра 2019 (Габрово) отложен Монтана 1921 (Монтана) - Лато (Алеково) 1:4 Лайтс (Велико Търново) - Локомотив (Горна Оряховица) 6:2 Фортуна (Плевен) - Ботев (Враца) 3:4 Етър ВТ (Велико Търново) - Спартак (Плевен) 8:1 13 октомври 2021 г., сряда, 16:15 ч: Ботев (Дебелец) - Янтра 2019 (Габрово) 0:4 III кръг 1 октомври 2021 г., петък, 14:00 ч: Спартак (Плевен) - Ботев (Дебелец) 2:1 Ботев (Враца) - Етър ВТ (Велико Търново) 1:3 Локомотив (Горна Оряховица) - Фортуна (Плевен) 1:8 Лато (Алеково) - Лайтс (Велико Търново) 3:0 Янтра 2019 (Габрово) - Монтана 1921 (Монтана) 1:0 IV кръг 8 октомври 2021 г., петък, 14:00 ч: Ботев (Дебелец) - Монтана 1921 (Монтана) отложен Лайтс (Велико Търново) - Янтра 2019 (Габрово) отложен Фортуна (Плевен) - Лато (Алеково) 0:1 Етър ВТ (Велико Търново) - Локомотив (Горна Оряховица) отложен Спартак (Плевен) - Ботев (Враца) 2:4 19 октомври 2021 г., вторник, 15:00 ч: Лайтс (Велико Търново) - Янтра 2019 (Габрово) отложен II кръг - отложен мач 13 октомври 2021 г., сряда, 16:15 ч: Ботев (Дебелец) - Янтра 2019 (Габрово) 0:4 V кръг 15 октомври 2021 г., петък, 14:00 ч: Ботев (Враца) - Ботев (Дебелец) отложен Локомотив (Горна Оряховица) - Спартак (Плевен) отложен Лато (Алеково) - Етър ВТ (Велико Търново) 4:2 Янтра 2019 (Габрово) - Фортуна (Плевен) отложен Монтана 1921 (Монтана) - Лайтс (Велико Търново) 1:5 IV кръг - отложен мач 19 октомври 2021 г., вторник, 15:00 ч: Лайтс (Велико Търново) - Янтра 2019 (Габрово) отложен VI кръг 22 октомври 2021 г., петък, 14:00 ч: Ботев (Дебелец) - Лайтс (Велико Търново) 0:5 Фортуна (Плевен) - Монтана 1921 (Монтана) 2:4 Спартак (Плевен) - Лато (Алеково) 1:1 Ботев (Враца) - Локомотив (Горна Оряховица) 7:0 22 октомври 2021 г., петък, 15:00 ч: в Дебелец: Етър ВТ (Велико Търново) - Янтра 2019 (Габрово) 6:0 VII кръг 29 октомври 2021 г., петък, 14:00 ч: Локомотив (Горна Оряховица) - Ботев (Дебелец) 6:2 Лато (Алеково) - Ботев (Враца) отложен Янтра 2019 (Габрово) - Спартак (Плевен) отложен Монтана 1921 (Монтана) - Етър ВТ (Велико Търново) отложен Лайтс (Велико Търново) - Фортуна (Плевен) 1:0 VIII кръг 5 ноември 2021 г., петък, 14:00 ч: Ботев (Дебелец) - Фортуна (Плевен) 2:6 Етър ВТ (Велико Търново) - Лайтс (Велико Търново) 5:3 Спартак (Плевен) - Монтана 1921 (Монтана) 4:8 Ботев (Враца) - Янтра 2019 (Габрово) 5:0 Локомотив (Горна Оряховица) - Лато (Алеково) отложен IX кръг 12 ноември 2021 г., петък, 14:00 ч: Лато (Алеково) - Ботев (Дебелец) - Янтра 2019 (Габрово) - Локомотив (Горна Оряховица) - Монтана 1921 (Монтана) - Ботев (Враца) - Лайтс (Велико Търново) - Спартак (Плевен) - Фортуна (Плевен) - Етър ВТ (Велико Търново) - X кръг пролет 2022 г.: Ботев (Дебелец) - Етър ВТ (Велико Търново) - Фортуна (Плевен) - Спартак (Плевен) - Лайтс (Велико Търново) - Ботев (Враца) - Монтана 1921 (Монтана) - Локомотив (Горна Оряховица) - Янтра 2019 (Габрово) - Лато (Алеково) - XI кръг Янтра 2019 (Габрово) - Ботев (Дебелец) - Лато (Алеково) - Монтана 1921 (Монтана) - Локомотив (Горна Оряховица) - Лайтс (Велико Търново) - Ботев (Враца) - Фортуна (Плевен) - Спартак (Плевен) - Етър ВТ (Велико Търново) - XII кръг Ботев (Дебелец) - Спартак (Плевен) - Етър ВТ (Велико Търново) - Ботев (Враца) - Фортуна (Плевен) - Локомотив (Горна Оряховица) - Лайтс (Велико Търново) - Лато (Алеково) - Монтана 1921 (Монтана) - Янтра 2019 (Габрово) - XIII кръг Монтана 1921 (Монтана) - Ботев (Дебелец) - Янтра 2019 (Габрово) - Лайтс (Велико Търново) - Лато (Алеково) - Фортуна (Плевен) - Локомотив (Горна Оряховица) - Етър ВТ (Велико Търново) - Ботев (Враца) - Спартак (Плевен) - XIV кръг Ботев (Дебелец) - Ботев (Враца) - Спартак (Плевен) - Локомотив (Горна Оряховица) - Етър ВТ (Велико Търново) - Лато (Алеково) - Фортуна (Плевен) - Янтра 2019 (Габрово) - Лайтс (Велико Търново) - Монтана 1921 (Монтана) - XV кръг Лайтс (Велико Търново) - Ботев (Дебелец) - Монтана 1921 (Монтана) - Фортуна (Плевен) - Янтра 2019 (Габрово) - Етър ВТ (Велико Търново) - Лато (Алеково) - Спартак (Плевен) - Локомотив (Горна Оряховица) - Ботев (Враца) - XVI кръг Ботев (Дебелец) - Локомотив (Горна Оряховица) - Ботев (Враца) - Лато (Алеково) - Спартак (Плевен) - Янтра 2019 (Габрово) - Етър ВТ (Велико Търново) - Монтана 1921 (Монтана) - Фортуна (Плевен) - Лайтс (Велико Търново) - XVII кръг Фортуна (Плевен) - Ботев (Дебелец) - Лайтс (Велико Търново) - Етър ВТ (Велико Търново) - Монтана 1921 (Монтана) - Спартак (Плевен) - Янтра 2019 (Габрово) - Ботев (Враца) - Лато (Алеково) - Локомотив (Горна Оряховица) - XVIII кръг Ботев (Дебелец) - Лато (Алеково) - Локомотив (Горна Оряховица) - Янтра 2019 (Габрово) - Ботев (Враца) - Монтана 1921 (Монтана) - Спартак (Плевен) - Лайтс (Велико Търново) - Етър ВТ (Велико Търново) - Фортуна (Плевен) -
Таблица с резултати
---------------------------------------------------------------------------------------- 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ---------------------------------------------------------------------------------------- 1. Лато (Алеково) XXX 4:2 3:0 -:- -:- -:- 6:0 -:- -:- -:- 2. Етър ВТ (Велико Търново) -:- XXX 5:3 -:- -:- -:- 6:0 8:1 -:- 10:0 3. Лайтс (Велико Търново) -:- -:- XXX -:- -:- 1:0 -:- -:- 6:2 -:- 4. Ботев (Враца) -:- 1:3 2:2 XXX -:- -:- 5:0 -:- 7:0 -:- 5. Монтана 1921 (Монтана) 1:4 -:- 1:5 -:- XXX -:- -:- -:- -:- -:- 6. Фортуна (Плевен) 0:1 -:- -:- 3:4 2:4 XXX -:- -:- -:- -:- 7. Янтра 2019 (Габрово) -:- -:- -:- -:- 1:0 -:- XXX -:- -:- -:- 8. Спартак (Плевен) 1:1 -:- -:- 2:4 4:8 3:7 -:- XXX -:- 2:1 9. Локомотив (Горна Оряховица) -:- -:- -:- -:- 3:6 1:8 -:- -:- XXX 6:2 10. Ботев (Дебелец) -:- -:- 0:5 -:- -:- 2:6 0:4 -:- -:- XXX ---------------------------------------------------------------------------------------- нагоре