Деца подготвителна група (род.2007) - Футбол 9:
Плевен - Междуобластна група 2018/19

              Крайно класиране:

                    М  П  Р  З  ГР   Т

 1. Литекс (Ловеч)           16  14  1  1  68:15  43
 2. Фортуна (Плевен)          16  14  0  2  74:15  42
 3. Спартак (Плевен)          16  9  1  6  39:31  28
 4. Гигант (Белене)          16  7  4  5  40:31  25
 5. Чавдар (Троян)           16  8  1  7  45:33  25
 6. Единство (Долни Дъбник)      16  8  0  8  50:40  24
 7. Мизия 2005 (Кнежа)         16  3  2 11  22:64  11
 8. Бенковски (Троян)         16  2  1 13  22:63  7
 9. Вихър (Гулянци)          16  2  0 14  19:87  6

нагоре