Камен Хаджиев първо ново попълнение в Берое

Камен Хаджиев подписва договор с Берое (Стара Загора) като свободен агент като за него това е завръщане в родното първенство след 2 сезона в чужбина.

Хаджиев е роден на 22 септември 1991 г. и е юноша на Родопа (Смолян), но още преди да излезе от юношеска възраст се мести в Германия, където играе в школите на Ватеншайд и Шалке 04.

През 2010/11 започва кариерата си при мъжете в "Б" ФГ, където е твърд титуляр в Пирин (ГД). След това преминава в Чепинец (Велинград), а през пролетта на 2012 г. следва трансфер в "А" ФГ, където играе за Миньор (Пк) година и половина, без да успее да се наложи. През лятото на 2013 г. за кратко кара пробен период и в ЦСКА, но е освободен при бурните промени в клуба по това време. Есента на 2013 г. Хаджиев играе в Гърция, а през януари на 2014 г. подписва с Локомотив (Сф) и постепенно печели титулярно място, а през 2014/15 с "железничарите" е и бронзов медалист на страната. След разпадането на Локомотив играе един сезон в немския Олденбург в Регионаллига (4-то ниво), а през изминалия сезон е в холандсата Ерсте Дивизи (2-ро ниво) с екипа на Фортуна (Ситард). И в двата си сезона в чужбина е твърд титуляр.

Хаджиев играе като централен и краен защитник.


Новината за привличането на Хаджиев в сайта на Берое