Тони Тасев подписва с Ботев, Виктор Генев и Пламен Димов също с нови договори

Тони Тасев стана второто ново попълнение на Ботев (Пловдив), след като подписа 2-годишен договор с клуба.

Тасев е роден на 25 март 1994 г. Досега крилото игра в Пирин (Благоевград), чийто юноша е, но е напуснал клуба заради неизплатени заплати.

Също на 7 юни централният защитник Виктор Генев, който се присъедини към Ботев през пролетта от Левски и се утвърди като титуляр в отбраната на "канарчетата" подписа нов договор за 1 година с клуба.

Същото стори и Пламен Димов. Централният защитник пристигна в клуба в края на февруари от Казахстанския Алтай, но проблеми с жълтата му карта попречиха той да бъде картотекиран за Ботев.

Димов е роден на 29 октомври 1990 г. и започва кариерата си в Черноморец (Поморие), след което преминава в Черноморец Бургас. През пролетта на 2013 г. подписва с Левски (София), но след 2 календарни години там не успява да се утвърди като титуляр. Кариерата му продължава в Казахстан, първо за Кайсар, а след това за Шахтьор (Караганда), но и в двата отбора също не се налага. В началото на тази година подписва с Алтай, но там не изиграва и мач след като клубът не получава лиценз за местното първенство.


Новините за договорите на Тасев,...
... Виктор Генев,...
... и Пламен Димов в сайта на Ботев