Антонио Вутов, Иван Горанов и Серджиу Буш подписват с Левски

Левски (София) си осигури три нови футболиста в деня на сбора си за лятна подготовка.

Към клуба под наем за една година се присъедини юношата на "сините" Антонио Вутов. Вутов е собственост на Удинезе, където премина именно от Левски през лятото на 2014 г., но няма записан мач за "фриуланите". През пролетта игра под наем в Ботев (Пловдив), където записа 13 мача и 5 гола.

Румънският нападател Серджиу Буш подписа 3-годишен договор с Левски. Той пристига като свободен агент от Астра (Гюргево), завършил 6-ти в румънската Лига I. Там той идва през пролетта и записва 9 участия и 2 гола. Преди това Буш има неуспешен престой в английския Шефилд Уензди, където бе продаден от ЦСКА. При "армейците" буш игра през есента на 2014 г. и само за един полусезон отбеляза 10 гола в 19 мача, два от които именно срещу "сините".

Договор за 3 години подписа и левият защитник Иван Горанов. Горанов е юноша на Левски и има 2 мача за "сините" през сезон 2010/11, но след края му е продаден в Берое. След 2,5 години при "заралии" преминава в Литекс, където играе до лятото на 2016 г. През изминалия сезон Горанов игра за Локомотив 1926 (Пловдив) и бе титуляр в защитата на "смърфовете" с 29 мача. На 9 юни СТК обяви, че Горанов е разтрогнал договора си с Локомотив заради неизплатени заплати, считано от 1 юни.


Новините за трансферите на Буш, Горанов и Вутов на страницата на Левски