Верея започна подготовка, четирима нови тренират с клуба

Новият треньорски щаб на Верея (Стара Загора) - Благомир Митрев и помощниците му Данаил Желязков и Стоян Колев - изведоха Верея на първа тренировка за 2018 г.

Освен вече привлечения защитник от Берое Пламен Тенев, с "лъвовете" от днес тренират и още четирима футболисти, които все още нямат договор с Верея: Антон Огнянов, Георги Вълчев, Симеон Мечев и Богомил Цинцарски.

Треньорът Митрев каза, че очаква те да подпишат договор в близките дни. БНР Стара Загора добавя, че вратарят Цинцарски ще бъде в клуба като преотстъпен от Берое (Стара Загора).

Антон Огнянов през есента игра в Черно море (Варна), но не можа да се утвърди като титуляр и в края на 2017 г. разтрогна с "моряците" по взаимно съгласие.

Симеон Мечев и Георги Вълчев през есента бяха без отбори, а през пролетта на 2017 г. играха съответно в Локомотив (Горна Оряховица) и Нефтохимик (Бургас).

Неясна остава съдбата на Венцислав Бенгюзов, който на 8 януари бе представен като ново попълнение на Черно море, но ден по-късно напусна Варна. Благомир Митрев заяви, че той не тренира с Верея на първата тренировка, но е възможно да се присъедини по-късно.

Петър Витанов, Салим Керкар, Селим Бен Джемия и Усман Балд също не бяха с отбора, като БНР Стара Загора предава, че Витанов вече се е разделил с клуба, а Бен Джемия и Балд са пред разтрогване. Бъдещето на Керкар според БНР Стара Загора остава неясно.


Репортаж от първата тренировка за годината на страницата на Верея...
и при БНР Стара Загора, заедно със звук от пресконференцията на Митрев
Зимна подготовка 2017/18